El Bages a qualsevol lloc a qualsevol hora el diari digital de Vic i d'Osona
100 Anys de la Merceditas
El passat 13 de Febrer vam celebrar a la Residència la Ginesta de Castellcir l’aniversari de la Merceditas,  la qual ens va fer 100 anys.
Vam tenir la visita de la escola de Castellcir, que li van cantar l’aniversari feliç en català, anglès i castellà, i li van portar un detallet molt bonic fet per ells. Sempre que tenim la sort de tenir als nens de l’escola a la residència, després els avis ens comenten que estan molt contents de veure tantes generacions juntes. Ens vam reunir unes 150 persones entre la escola, residents, visites especials, treballadors...  

La festa va començar amb el recital de l’ escola, seguit de l’espectacle de l’artista i malabarista Moi Jordana, que va representar el seu espectacle Vals, el qual va agradar molt, amb detalls molt bonics amb la centenària entremig de l’espectacle. Al finalitzar el mateix, vam bufar les espelmes i berenar tots junts.  

Finalment va ser l’hora dels regals. Va començar la representant de Benestar Social de la generalitat Alícia Monte amb l’entrega de la medalla centenària, seguida dels representants Oriol i Quim de l’Ajuntament de Castellcir, que li van fer entrega d’un bonic ram de flors. L’empresa Serunión, que ens  porta la cuina, li va regalar una nina nova, nosaltres des de la residència li vam regalar un vestidet nou per a la seva estimada nina, la fundació Provea, que té la seva tutela, li va regalar una brusa, i finalment va ser el torn de la família, que amb un emotiu discurs va tancar l’acte.  

Una tarda molt bonica amb moments molt i molt especials per a recordar.  

 

Residència la Ginesta de Castellcir  

 

Data de publicació: 19/02/2014